Wir benötigen Ihre Einwilligung zur Verwendung der einzelnen Daten, damit Sie unter anderem Informationen zu Ihren Interessen einsehen können. Klicken Sie auf "OK", um Ihre Zustimmung zu erteilen.
Specification for Food Service Equipment Hoods for Cooking Appliances (Withdrawn 1997)
Automatische name übersetzung:
Spezifikation für Food Service Equipment Hauben für Küchengeräte (Withdrawn 1997)
NORM herausgegeben am 1.1.1990
Bezeichnung normen: ASTM F1299-90
Anmerkung: UNGÜLTIG
Ausgabedatum normen: 1.1.1990
SKU: NS-49811
Zahl der Seiten: 4
Gewicht ca.: 12 g (0.03 Pfund)
Land: Amerikanische technische Norm
Kategorie: Technische Normen ASTM
Keywords:
Cooking appliances, Exhaust hoods, Food service equipment, Hoods and covers, Industrial materials/applications-metals/alloys, Institutional supplies, food service equipment hoods for cooking appliances, spec, ICS Number Code 97.040.20 (Cooking ranges, working tables, ovens and similar appliances)
1. Scope |
1.1 This specification covers the basic design and use of exhaust hoods including safety, performance, construction, grease removal devices, and related components for use in food service centers, commercial, industrial, institutional, and public places of assembly. 1.2 Nothing in this specification is intended to prevent the use of other methods or devices, provided that sufficient technical data is submitted to the authority having jurisdiction to demonstrate that the proposed method or device is equivalent in quality, strength, fire endurance, effectiveness, durability, and safety to that prescribed by this specification. 1.3 The values stated in inch-pound units are to be regarded as standard. |
Wollen Sie sich sicher sein, dass Sie nur die gültigen technischen Normen verwenden?
Wir bieten Ihnen eine Lösung, die Ihnen eine Monatsübersicht über die Aktualität der von Ihnen angewandten Normen sicher stellt.
Brauchen Sie mehr Informationen? Sehen Sie sich diese Seite an.
Letzte Aktualisierung: 2024-11-22 (Zahl der Positionen: 2 206 568)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.