Die Norm ASTM F2092-24 1.2.2024 Ansicht

ASTM F2092-24

Standard Specification for Convection Oven Gas or Electric

Name übersetzen

NORM herausgegeben am 1.2.2024


Sprache
Realisierung
ZugänglichkeitAUF LAGER
Preis63.30 ohne MWS
63.30

Informationen über die Norm:

Bezeichnung normen: ASTM F2092-24
Ausgabedatum normen: 1.2.2024
SKU: NS-1167126
Zahl der Seiten: 6
Gewicht ca.: 18 g (0.04 Pfund)
Land: Amerikanische technische Norm
Kategorie: Technische Normen ASTM

Die Annotation des Normtextes ASTM F2092-24 :

This specification covers forced air convection ovens for baking, roasting or rethermalizing which utilize gas or electrical heat sources, or both for cooking food in the commercial and institutional food service establishments. Convection ovens covered by this specification are classified by type, grade, class, size, style and capacity: Type I, Type II, and Type III; Grade A and Grade B; Class 1, Class 2, Class 3, Class 4, Class 5, Class 6, Class 7, Class 8, Class 9, Class 10, and Class 11; Size a and Size b; and Style i and Style ii. Performance testing and thermostat test shall be performed to conform with the specified requirements.

Keywords:

baking oven, convection oven, cooking device, extended cavity oven, food service equipment, rethermalizing oven, roasting oven, roll-in oven,, ICS Number Code 97.040.20 (Cooking ranges, working tables, ovens and similar appliances)



Cookies Cookies

Wir benötigen Ihre Einwilligung zur Verwendung der einzelnen Daten, damit Sie unter anderem Informationen zu Ihren Interessen einsehen können. Klicken Sie auf "OK", um Ihre Zustimmung zu erteilen.

Sie können die Zustimmung verweigern hier.

Hier können Sie Ihre Cookie-Einstellungen nach Ihren Wünschen anpassen.

Wir benötigen Ihre Einwilligung zur Verwendung der einzelnen Daten, damit Sie unter anderem Informationen zu Ihren Interessen einsehen können.