Wir benötigen Ihre Einwilligung zur Verwendung der einzelnen Daten, damit Sie unter anderem Informationen zu Ihren Interessen einsehen können. Klicken Sie auf "OK", um Ihre Zustimmung zu erteilen.
Standard Practice for User Requirements for Livestock, Meat, and Poultry Evaluation Devices or Systems
Automatische name übersetzung:
Standard Praxis für Benutzeranforderungen für Vieh, Fleisch und Geflügel Bewertung Geräten oder Systemen
NORM herausgegeben am 1.11.2003
Bezeichnung normen: ASTM F2341-03
Anmerkung: UNGÜLTIG
Ausgabedatum normen: 1.11.2003
SKU: NS-53609
Zahl der Seiten: 2
Gewicht ca.: 6 g (0.01 Pfund)
Land: Amerikanische technische Norm
Kategorie: Technische Normen ASTM
Keywords:
evaluation devices or systems, livestock, meat, poultry, user requirements, ICS Number Code 65.020.30 (Animal husbandry and breeding), 67.120.01 (Animal produce in general)
1. Scope | ||
1.1 This standard covers the requirements for users of livestock, meat, and poultry evaluation devices or systems used to measure and record composition or quality constituents of live animals, carcasses, and individual cuts of meat, when those devices or systems provide data that is used to determine economic value. Areas covered include installation, operator training, operation, verification, inspection and maintenance of these evaluation devices or systems, and documentation of procedures for retention of original data. 1.2 This standard does not purport to address all of the safety concerns, if any, associated with its use. It is the responsibility of the user of this standard to establish appropriate safety and health practices and determine the applicability of regulatory limitations prior to use. |
||
2. Referenced Documents | ||
|
Bereitstellung von aktuellen Informationen über legislative Vorschriften in der Sammlung der Gesetze bis zum Jahr 1945.
Aktualisierung 2x pro Monat!
Brauchen Sie mehr Informationen? Sehen Sie sich diese Seite an.
Letzte Aktualisierung: 2024-09-25 (Zahl der Positionen: 2 350 354)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.