Wir benötigen Ihre Einwilligung zur Verwendung der einzelnen Daten, damit Sie unter anderem Informationen zu Ihren Interessen einsehen können. Klicken Sie auf "OK", um Ihre Zustimmung zu erteilen.
Standard Specification for Slicing Machines, Food, Electric
Automatische name übersetzung:
Standard-Spezifikation für Schneidemaschinen, Lebensmittel, Elektro
NORM herausgegeben am 1.3.2010
Bezeichnung normen: ASTM F919-10
Anmerkung: UNGÜLTIG
Ausgabedatum normen: 1.3.2010
SKU: NS-56949
Zahl der Seiten: 6
Gewicht ca.: 18 g (0.04 Pfund)
Land: Amerikanische technische Norm
Kategorie: Technische Normen ASTM
Keywords:
carriage, food service equipment, gage plate, knife, slicer, Cooking/food service equipment--specifications, Electric food service equipment--specifications, Electric slicing machine, Slicers, ICS Number Code 97.040.50 (Small kitchen appliances)
1. Scope | ||||||||||||||||||||||
1.1 This specification covers commercial food slicers having electrically driven rotating slicing blades. 1.2 The values stated in inch-pound units are to be regarded as the standard. The values given in parentheses are for information only. 1.3 The following precautionary caveat pertains only to the test method portion, Section 9, of this specification: This standard does not purport to address all of the safety concerns, if any, associated with its use. It is the responsibility of the user of this standard to establish appropriate safety and health practices and determine the applicability of regulatory limitations prior to use. |
||||||||||||||||||||||
2. Referenced Documents | ||||||||||||||||||||||
|
Bereitstellung von aktuellen Informationen über legislative Vorschriften in der Sammlung der Gesetze bis zum Jahr 1945.
Aktualisierung 2x pro Monat!
Brauchen Sie mehr Informationen? Sehen Sie sich diese Seite an.
Letzte Aktualisierung: 2024-12-22 (Zahl der Positionen: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.