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Foodstuffs - Detection of food allergens by molecular biological methods - Part 5: Mustard (Sinapis alba) and soya (Glycine max) - Qualitative detection of a specific DNA sequence in cooked sausages by real-time PCR
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NORM herausgegeben am 1.7.2023
Bezeichnung normen: ČSN EN 15634-5
Zeichen: 560671
Katalog-Nummer: 517363
Ausgabedatum normen: 1.7.2023
SKU: NS-1147121
Zahl der Seiten: 20
Gewicht ca.: 60 g (0.13 Pfund)
Land: Tschechische technische Norm
Kategorie: Technische Normen ČSN
This document specifies a procedure for the qualitative detection of species specific DNA from white mustard (Sinapis alba) and soya (Glycine max) in cooked sausages using singleplex real-time PCR based on the genes MADS-D (mustard) and lectin (soya)
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Letzte Aktualisierung: 2024-12-19 (Zahl der Positionen: 2 216 019)
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