Wir benötigen Ihre Einwilligung zur Verwendung der einzelnen Daten, damit Sie unter anderem Informationen zu Ihren Interessen einsehen können. Klicken Sie auf "OK", um Ihre Zustimmung zu erteilen.
Equipment for commercial kitchens - Components for ventilation in commercial kitchens - Part 2: Kitchen ventilation hoods; design and safety requirements
Name übersetzen
NORM herausgegeben am 1.8.2017
Bezeichnung normen: ČSN EN 16282-2
Zeichen: 127133
Katalog-Nummer: 501831
Ausgabedatum normen: 1.8.2017
SKU: NS-689080
Zahl der Seiten: 24
Gewicht ca.: 72 g (0.16 Pfund)
Land: Tschechische technische Norm
Kategorie: Technische Normen ČSN
This European Standard specifies requirements for the design, construction and operation of kitchen ventilation hoods, including technical safety, ergonomic and hygienic features.
This European Standard is applicable to ventilation systems in commercial kitchens, associated areas and other installations processing foodstuffs intended for commercial use. Kitchens and associated areas are special rooms in which meals are prepared, where tableware and equipment is washed, cleaned, food is stored and food waste areas.
This European Standard is applicable to ventilation hoods except those used in domestic kitchens.
A method of verification of each requirement is also specified. Unless otherwise specified, the requirements of this standard need to be checked by way of inspection and/or measurement.
NOTE: Please note the possible existence of additional or alternative local national regulations on installation, appliance requirements and inspection, maintenance and operation
Wollen Sie sich sicher sein, dass Sie nur die gültigen technischen Normen verwenden?
Wir bieten Ihnen eine Lösung, die Ihnen eine Monatsübersicht über die Aktualität der von Ihnen angewandten Normen sicher stellt.
Brauchen Sie mehr Informationen? Sehen Sie sich diese Seite an.
Letzte Aktualisierung: 2024-12-21 (Zahl der Positionen: 2 216 840)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.