ČSN EN ISO 17715 (461505)

Flour from wheat (Triticum aestivum L.) - Amperometric method for starch damage measurement

Automatische name übersetzung:

Weizen (Triticum aestivum L.) - amperometrische Verfahren zur Bestimmung von Stärke Schäden ( Standard zur unmittelbaren Verwendung als CSN).



NORM herausgegeben am 1.9.2015


Sprache
Realisierung
ZugänglichkeitAUF LAGER
Preis13.30 ohne MWS
13.30

Informationen über die Norm:

Bezeichnung normen: ČSN EN ISO 17715
Zeichen: 461505
Katalog-Nummer: 97708
Ausgabedatum normen: 1.9.2015
SKU: NS-614190
Zahl der Seiten: 28
Gewicht ca.: 84 g (0.19 Pfund)
Land: Tschechische technische Norm
Kategorie: Technische Normen ČSN

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Cereals, pulses and derived products

Die Annotation des Normtextes ČSN EN ISO 17715 (461505):

This International Standard specifies the determination of the damage to starch using an amperometric method. It is applicable to all flour samples from industrial or laboratory milling of wheat (Triticum aestivum L.). NOTE 1: Wheat can be milled in the laboratory according to the methods described in ISO 27971[9] or in BIPEA guidance document BY.102.D.9302.[10] NOTE 2: In the absence of validity studies, the results on semi-wholemeal or wholemeal flour, although able to meet the conditions of repeatability given in Clause 9, require careful interpretation

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