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Sustainable and traceable cocoa - Part 1: Requirements for cocoa sustainability management systems
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NORM herausgegeben am 1.12.2020
Bezeichnung normen: ČSN EN ISO 34101-1
Zeichen: 560579
Katalog-Nummer: 510954
Ausgabedatum normen: 1.12.2020
SKU: NS-1011278
Zahl der Seiten: 56
Gewicht ca.: 168 g (0.37 Pfund)
Land: Tschechische technische Norm
Kategorie: Technische Normen ČSN
This document specifies high-level requirements for management systems for sustainable cocoa bean production, including post-harvest processes, if applicable, and traceability of the sustainably produced cocoa beans within the organization producing the cocoa beans.
NOTE 1 - Post-harvest processes include pod-breaking, fermentation, drying, sorting, packing, transport and storage of cocoa beans.
Only organizations that fulfil both the cocoa sustainability management system requirements of either this document or ISO 34101-4:2019, Annex A or B, and the performance requirements of ISO 34101 2 can claim their cocoa beans have been sustainably produced.
NOTE 2 - ISO 34101-4 specifies the requirements for cocoa sustainability management systems at entry and medium levels
Udržitelné a sledovatelné kakao - Část 1: Požadavky na systémy managementu udržitelnosti (Norma k přímému použití jako ČSN).
Änderung herausgegeben am 1.2.2025
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Letzte Aktualisierung: 2025-02-05 (Zahl der Positionen: 2 224 044)
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