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Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph
Automatische name übersetzung:
Weizenmehl - Physikalische Eigenschaften von Teigen - Teil 1: Bestimmung der Wasseraufnahme und rheologischen Eigenschaften unter Verwendung einer Farinograph ( Standard zur unmittelbaren Verwendung als CSN).
NORM herausgegeben am 1.9.2015
Bezeichnung normen: ČSN EN ISO 5530-1
Zeichen: 461507
Katalog-Nummer: 97709
Ausgabedatum normen: 1.9.2015
SKU: NS-614208
Zahl der Seiten: 40
Gewicht ca.: 120 g (0.26 Pfund)
Land: Tschechische technische Norm
Kategorie: Technische Normen ČSN
This part of ISO 5530 specifies a method, using a farinograph, for the determination of the water absorption of flours and the mixing behaviour of doughs made from them by a constant flour mass procedure, or by a constant dough mass procedure.
The method is applicable to experimental and commercial flour from wheat (Triticum aestivum L.).
NOTE: This part of ISO 5530 is based on ICC 115/1[1] and AACC Method 54-21.2.[2
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Letzte Aktualisierung: 2024-12-21 (Zahl der Positionen: 2 216 840)
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