ČSN EN ISO 8534 (588727)

Animal and vegetable fats and oils - Determination of water content - Karl Fischer method (pyridine free)

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NORM herausgegeben am 1.8.2017


Sprache
Realisierung
ZugänglichkeitAUF LAGER
Preis13.50 ohne MWS
13.50

Informationen über die Norm:

Bezeichnung normen: ČSN EN ISO 8534
Zeichen: 588727
Katalog-Nummer: 502488
Ausgabedatum normen: 1.8.2017
SKU: NS-689198
Zahl der Seiten: 24
Gewicht ca.: 72 g (0.16 Pfund)
Land: Tschechische technische Norm
Kategorie: Technische Normen ČSN

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Animal and vegetable fats and oils

Die Annotation des Normtextes ČSN EN ISO 8534 (588727):

This document specifies a method for the determination of the water content of animal and vegetable fats and oils (hereinafter referred to as fats) using Karl Fischer apparatus and a reagent which is free of pyridine.

Milk and milk products (or fat coming from milk and milk products) are excluded from the scope of this document

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