Die Norm ISO 5564:1982 1.11.1982 Ansicht

ISO 5564:1982

Black pepper and white pepper, whole or ground — Determination of piperine content — Spectrophotometric method

Automatische name übersetzung:

Schwarzer Pfeffer und weißer Pfeffer, ganz oder gemahlen - Bestimmung der Piperingehalt - Spektrophotometrisches Verfahren



NORM herausgegeben am 1.11.1982


Sprache
Realisierung
ZugänglichkeitAUF LAGER
Preis52.00 ohne MWS
52.00

Informationen über die Norm:

Bezeichnung normen: ISO 5564:1982
Ausgabedatum normen: 1.11.1982
SKU: NS-433042
Zahl der Seiten: 2
Gewicht ca.: 6 g (0.01 Pfund)
Land: Internationale technische Norm
Kategorie: Technische Normen ISO

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Spices and condiments

Die Annotation des Normtextes ISO 5564:1982 :

Description / Abstract: Describes a method based on a number of international collaborative studies carried out over a long period of time. The method seeks to optimize a number of variables in an attempt to define procedures and provide a common measure of the pungency of pepper. The principle consists in the extraction of the pungent compounds with ethanol and spectrophotometric measurement at 343 nm.

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