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Microbiology of the food chain — Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella — Part 1: Detection of Salmonella spp.
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NORM herausgegeben am 23.2.2017
Bezeichnung normen: ISO 6579-1:2017
Ausgabedatum normen: 23.2.2017
SKU: NS-676840
Zahl der Seiten: 50
Gewicht ca.: 150 g (0.33 Pfund)
Land: Internationale technische Norm
Kategorie: Technische Normen ISO
Microbiology of the food chain — Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella — Part 1: Detection of Salmonella spp. — Amendment 1: Broader range of incubation temperatures, amendment to the status of Annex D, and correction of the composition of MSRV and SC
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Méthode horizontale pour la recherche, le dénombrement et le sérotypage des Salmonella — Partie 1: Recherche des Salmonella spp. — Amendement 1: Extension de la plage de températures pour l’incubation, amendement du statut de l’Annexe D et correction de la composition des milieux MSRV et SC)
Änderung herausgegeben am 6.3.2020
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Letzte Aktualisierung: 2024-09-13 (Zahl der Positionen: 2 429 660)
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