Die Norm ISO 9232:2003 13.1.2003 Ansicht

ISO 9232:2003

Yogurt — Identification of characteristic microorganisms (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Streptococcus thermophilus)

Automatische name übersetzung:

Joghurt - Identifikation von charakteristischen Mikroorganismen (. Lactobacillus delbrueckii subsp bulgaricus und Streptococcus thermophilus)



NORM herausgegeben am 13.1.2003


Sprache
Realisierung
ZugänglichkeitAUF LAGER
Preis123.90 ohne MWS
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Informationen über die Norm:

Bezeichnung normen: ISO 9232:2003
Ausgabedatum normen: 13.1.2003
SKU: NS-436785
Zahl der Seiten: 17
Gewicht ca.: 51 g (0.11 Pfund)
Land: Internationale technische Norm
Kategorie: Technische Normen ISO

Kategorie - ähnliche Normen:

Food microbiology

Die Annotation des Normtextes ISO 9232:2003 :

Description / Abstract: ISO 9232|IDF 146:2003 specifies tests for the identification of the characteristic microorganisms in yogurt on the basis of their morphological, cultural and physiological properties. It is applicable to strains isolated from yogurts in which both characteristic microorganisms are present and viable.

Zugehörige Änderungen zu dieser Norm:

ISO 9232:2003/Amd1:2023 Änderung

Yogurt — Identification of characteristic microorganisms (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Streptococcus thermophilus) — Amendment 1: Inclusion of performance testing of culture media and reagents
(Yaourt — Identification des micro-organismes caractéristiques (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus et Streptococcus thermophilus) — Amendement 1: Inclusion des essais de performance des milieux de culture et des réactifs)

Änderung herausgegeben am 26.7.2023

Ausgewählte Ausführung:

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23.20


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