Wir benötigen Ihre Einwilligung zur Verwendung der einzelnen Daten, damit Sie unter anderem Informationen zu Ihren Interessen einsehen können. Klicken Sie auf "OK", um Ihre Zustimmung zu erteilen.
ASTM Volume 15.12 - Livestock, Meat, and Poultry Evaluation Systems; Food Service Equipment
Name übersetzen
PUBLIKATION herausgegeben am 1.11.2025
Bezeichnung: ASTM Volume 15.12 - Livestock, Meat, and Poultry Evaluation Systems; Food Service Equipment
Gewicht ca.: 300 g (0.66 Pfund)
Ausgabedatum: 1.11.2025
Land: Amerikanische Publikation
Kategorie: ASTM Section 15 - General Products, Chemical Specialties, and End Use Products
Volume 15.12 includes standards on:
Livestock, Meat, and Poultry Evaluation Systems — equipment design, units of measurement, device performance, user requirements, and predictive accuracy for electronic devices that evaluate composition or quality constituents of livestock, meat, and poultry.
Food Service Equipment — Specifications, test methods, and performance requirements for food service equipment intended for use in commercial and institutional establishments, including cooking and warming, energy protocol, cleaning, and sanitation.
ISBN 979-8-88773-208-4
Wollen Sie sich sicher sein, dass Sie nur die gültigen technischen Normen verwenden?
Wir bieten Ihnen eine Lösung, die Ihnen eine Monatsübersicht über die Aktualität der von Ihnen angewandten Normen sicher stellt.
Brauchen Sie mehr Informationen? Sehen Sie sich diese Seite an.
Letzte Aktualisierung: 2025-01-14 (Zahl der Positionen: 2 219 679)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.