Wir benötigen Ihre Einwilligung zur Verwendung der einzelnen Daten, damit Sie unter anderem Informationen zu Ihren Interessen einsehen können. Klicken Sie auf "OK", um Ihre Zustimmung zu erteilen.
Standard Specification for Cooker, Steam
Automatische name übersetzung:
Standard-Spezifikation für Kocher, Dampf
NORM herausgegeben am 1.7.2011
Bezeichnung normen: ASTM F1217-11
Anmerkung: UNGÜLTIG
Ausgabedatum normen: 1.7.2011
SKU: NS-49534
Zahl der Seiten: 6
Gewicht ca.: 18 g (0.04 Pfund)
Land: Amerikanische technische Norm
Kategorie: Technische Normen ASTM
Cooking ranges, working tables, ovens and similar appliances
Keywords:
boilerless steamer, connectionless steamer, food service equipment, heating boiler, pressure cooker, pressureless steamer, steam cooker, steam cooking chamber, steam cooking device, steam generator, steamer, steaming pans: Class A/B/C/D steam cookers, Pressure/pressureless steamers, Cooking/food service equipment--specifications, Steam cooker, Zero pressure steamers, ICS Number Code 97.040.20 (Cooking ranges, working tables, ovens and similar appliances)
1. Scope | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
1.1 This specification covers food cookers and food reheaters which use steam as the heat source. These units are also known as steamers, steam ovens, and steam cookers which utilize steam generated by gas, electric heat, or steam coil sources, or a combination thereof, in commercial and institutional food service establishments. This specification can be used for sub-zero-pressure steamers, pressure steamers, combination pressure/pressureless steamers, boilerless steamers, and connectionless steamers, and does not cover steam cooking equipment used by food processors who normally package the food that they cook. 1.2 The values stated in inch-pound units are to be regarded as the standard. The SI values given in parentheses are provided for information only. 1.3 This standard may involve hazardous materials, operations, and equipment. This standard does not purport to address all of the safety concerns, if any, associated with its use. It is the responsibility of the user of this standard to establish appropriate safety and health practices and determine the applicability of regulatory limitations prior to use. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
2. Referenced Documents | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Historisch
1.8.2012
Historisch
1.6.2013
Historisch
1.10.2012
Historisch
1.6.2014
Historisch
1.6.2013
Historisch
1.4.2014
Wollen Sie sich sicher sein, dass Sie nur die gültigen technischen Normen verwenden?
Wir bieten Ihnen eine Lösung, die Ihnen eine Monatsübersicht über die Aktualität der von Ihnen angewandten Normen sicher stellt.
Brauchen Sie mehr Informationen? Sehen Sie sich diese Seite an.
Letzte Aktualisierung: 2024-11-22 (Zahl der Positionen: 2 206 568)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.