Wir benötigen Ihre Einwilligung zur Verwendung der einzelnen Daten, damit Sie unter anderem Informationen zu Ihren Interessen einsehen können. Klicken Sie auf "OK", um Ihre Zustimmung zu erteilen.
Standard Specification for Hot Food Holding Tables
Automatische name übersetzung:
Standard-Spezifikation für Hot Food Holding-Tabellen
NORM herausgegeben am 1.4.2014
Bezeichnung normen: ASTM F2796-09(2014)
Anmerkung: UNGÜLTIG
Ausgabedatum normen: 1.4.2014
SKU: NS-54555
Zahl der Seiten: 5
Gewicht ca.: 15 g (0.03 Pfund)
Land: Amerikanische technische Norm
Kategorie: Technische Normen ASTM
Keywords:
foodservice equipment, hold table, hot food hold table, mobile food table, ICS Number Code 97.040.50 (Small kitchen appliances)
1. Scope | ||||||||||||||||
1.1 This specification covers commercial hot food holding tables which utilize gas or electrical fuel sources, or both, for holding food in the commercial and institutional food service establishments. 1.2 The values stated in inch-pound units are to be regarded as standard. The values given in parentheses are mathematical conversions to SI units that are provided for information only and are not considered standard. 1.3 This standard does not purport to address all of the safety concerns, if any, associated with its use. It is the responsibility of the user of this standard to establish appropriate safety and health practices and determine the applicability of regulatory limitations prior to use. |
||||||||||||||||
2. Referenced Documents | ||||||||||||||||
|
Historisch
1.6.2013
Historisch
1.3.2010
Historisch
1.10.2011
Historisch
1.10.2011
Historisch
1.11.2012
Historisch
1.12.2012
Bereitstellung von aktuellen Informationen über legislative Vorschriften in der Sammlung der Gesetze bis zum Jahr 1945.
Aktualisierung 2x pro Monat!
Brauchen Sie mehr Informationen? Sehen Sie sich diese Seite an.
Letzte Aktualisierung: 2024-11-03 (Zahl der Positionen: 2 209 203)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.