Wir benötigen Ihre Einwilligung zur Verwendung der einzelnen Daten, damit Sie unter anderem Informationen zu Ihren Interessen einsehen können. Klicken Sie auf "OK", um Ihre Zustimmung zu erteilen.
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 1: Detection of Salmonella spp.
Name übersetzen
NORM herausgegeben am 1.4.2020
Bezeichnung normen: ČSN EN ISO 6579-1
Zeichen: 560088
Katalog-Nummer: 509878
Ausgabedatum normen: 1.4.2020
SKU: NS-989752
Zahl der Seiten: 52
Gewicht ca.: 156 g (0.34 Pfund)
Land: Tschechische technische Norm
Kategorie: Technische Normen ČSN
Tento dokument specifikuje horizontální metodu průkazu bakterií rodu Salmonella. Platí pro:
Tato horizontální metoda je určena k průkazu většiny sérovarů bakterií rodu Salmonella. Pro průkaz některých specifických sérovarů mohou být potřebné další kultivační kroky. Pro bakterie Salmonella Typhi a Salmonella Paratyphi je postup popsán v příloze D.
Selektivní pomnožovací půda, modifikovaný polotuhý agar podle Rappaporta a Vassiliadise (MSRV), je zamýšlen k průkazu pohyblivých kmenů bakterií rodu Salmonella a není vhodný k průkazu nepohyblivých kmenů bakterií rodu Salmonella
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu, stanovení počtu a sérotypizace bakterií rodu Salmonella - Část 1: Průkaz bakterií rodu Salmonella.
Änderung herausgegeben am 1.10.2020
Ausgewählte Ausführung:
Wollen Sie sich sicher sein, dass Sie nur die gültigen technischen Normen verwenden?
Wir bieten Ihnen eine Lösung, die Ihnen eine Monatsübersicht über die Aktualität der von Ihnen angewandten Normen sicher stellt.
Brauchen Sie mehr Informationen? Sehen Sie sich diese Seite an.
Letzte Aktualisierung: 2025-02-05 (Zahl der Positionen: 2 224 044)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.