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Fruits, vegetables and derived products — Determination of alkalinity of total ash and of water-soluble ash
Automatische name übersetzung:
Obst, Gemüse und ihren Produkten - Bestimmung der Alkalität der Gesamtasche und der wasserlösliche Asche
NORM herausgegeben am 1.8.1981
Bezeichnung normen: ISO 5520:1981
Ausgabedatum normen: 1.8.1981
SKU: NS-433007
Zahl der Seiten: 3
Gewicht ca.: 9 g (0.02 Pfund)
Land: Internationale technische Norm
Kategorie: Technische Normen ISO
Description / Abstract: After incineration of the product at 525 +/- 25 degrees centigrade the method consists in a) in the case of total ash: addition of an excess of standard volumetric sulphuric acid solution and back titration with standard volumetric sodium hydroxide solution, b) in the case of water-soluble ash: extraction of the ash with hot water and neutralization of the aqueous extract with standard volumetric sulphuric acid solution.
7.10.2004
1.10.2004
28.11.1991
1.12.1982
8.6.1989
1.10.1981
Letzte Aktualisierung: 2025-04-25 (Zahl der Positionen: 2 197 372)
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