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Fruits, vegetables and derived products — Determination of benzoic acid content — Spectrophotometric method
Automatische name übersetzung:
Obst, Gemüse und ihren Produkten - Bestimmung der Benzoesäuregehalt - Spektrophotometrisches Verfahren
NORM herausgegeben am 18.1.2007
Bezeichnung normen: ISO 5518:2007-ed.2.0
Ausgabedatum normen: 18.1.2007
SKU: NS-433005
Zahl der Seiten: 5
Gewicht ca.: 15 g (0.03 Pfund)
Land: Internationale technische Norm
Kategorie: Technische Normen ISO
Description / Abstract: ISO 5518:2007 specifies a method for determining the benzoic acid content of fruits, vegetables and derived products. As chlorobenzoic acids are resistant to oxidation, the method cannot be applied in the presence of p-chlorobenzoic acid, as the absorption spectrum of this acid is close to that of benzoic acid. Neither can it be used in the presence of cinnamic acid, which is transformed into benzoic acid by chromic acid oxidation.
1.11.1981
1.9.1984
1.12.1982
1.11.1984
24.4.1986
1.10.1981
Letzte Aktualisierung: 2025-03-07 (Zahl der Positionen: 2 231 790)
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